​Niveauer:

Gym Senior Bike (ca. 45 min.)

Senior bike er til nybegyndere og de lidt mindre rutinerede +60-årige, der gerne vil gøre noget for kredsløbet og konditionen. Man kan forvente grundig instruktion og timen køres som basis/nybegynder hold. Musikken er tilpasset aldersgruppen.

Gym Fatburner (ca. 55 min.)

Begynder venlig time med op til flere pauser. Perfekt til dig, der stille og roligt vil bygge formen op fra bunden. Timen er distancetræning uden høje tempointervaller og spurter. Super som restitution og let træning. Timen er baseret på at det meste af timen skal ligge i det niveau der hedder ”fedtforbrændings zonen” (imellem 60- 75% af maxpuls).

Ideen er, at der er et bestemt intensitetsområde, hvor man forbrænder mere fedt end ved både højere og lavere intensitet. Når man træner med lav intensitet, så kommer ca. halvdelen af energien fra kulhydrat og den anden halvdel fra fedt. Jo hårdere man træner desto højere procentdel af energien tages fra forbrænding af kulhydrat. Fedtforbrændingszonen er det intensitetsområde, hvor man træner hårdt nok til at der forbrændes meget energi (mange kalorier), men ikke så hårdt at der kun forbrændes kulhydrat.

Body Bike 1 (ca. 45-55 min.)

Variations time med tempo og bakkekørsel, velegnet til nybegyndere samt øvede der vil restitutions cykle.

I en bike 1 time, vil der være flere små pauser indbygget i timen.

Body Bike 2 (ca. 55 min.)

Interval og bjergkørselstime for den øvede med færre el ingen pauser. Musik af forskellig varighed og hastighed med middel til høj intensitet. Timen stiller krav til form og teknik. Du vil opnå høj forbrænding og effektiv konditionstræning. En time for dig, der er i meget god form og er rutineret på en cykel og som gerne vil udfordres…

Gym Suunto Bike (ca. 55 min.)

Suunto er pulstræning på bodybike, hvor deltagerne køres med pulsbånd.

Under træningen kan instruktøren via. computerprogrammet sikre, at alle træner med den rette intensitet.

Det giver mulighed for en optimeret træning, hvor den enkelte deltager udvikler sig og får det optimale ud af træningen hver gang.

Programmet opsummerer automatisk data om den personlige præstation og genererer en rapport, som kan printes ud efter træningen eller sendes til deltagerne per mail. Der bliver også automatisk lavet en grupperapport til instruktøren, som viser hver enkel deltagers præstation.

Desuden vises træningsintensiteten/ydelsen via. Projektor.

GymDk anbefaler at deltagerne følger anvisninger fra personalet.​

Kontakt os i dag

Har du et spørgsmål eller er du interesseret i et medlemskab? Send os din henvendelse og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Gym.dk

CVR-nummer: 39398079

Jernbanegade 2, 6270 Tønder

Klik her for rutevejledning

​Tønders nye top moderne fitness-center beliggende på Jernbanegade 2 - 6270 Tønder.

Her får du rig mulighed for motion på alle niveauer, uanset alder eller fysisk forudsætning